lupa

kyjov komunikace foto 11

Komunikace » Při výdeji a servírování jídla předává obsluhující personál kuchařce informace od uživatelů, aby každý dostal takové...

Komunikace

Při výdeji a servírování jídla předává obsluhující personál kuchařce informace od uživatelů, aby každý dostal takové množství jídla, jaké si přeje. Některé uživatele totiž velké množství jídla na talíři znepokojuje, protože nemají rádi plýtvání a bojí se, že tolik jídla nesnědí. Komunikace mezi uživatelem, obsluhujícím personálem a kuchařkou se však netýká pouze množství, ale také požadované úpravy jídla apod. Běžnou praxí je dnes již výdej jídla tak, aby byl obsloužen vždy jeden stůl najednou, aby si uživatelé sedící u jednoho stolu mohli jídlo vychutnávat společně. Nevydáváme tedy jídlo podle diet, ale podle obsazení u jednotlivých stolů.

domov lidedomov jidlodomov stolovanidomov podporadomov vse

ČALS Jihomoravský kraj CELLO   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.