Kniha » U České alzheimerovské společnosti vychází průvodce programem Bon appetit. Kniha, těžící z bohaté zkušenosti...
Kniha, vycházející z bohaté zkušenosti s organizací stravování v domovech poskytujících dlouhodobou péči, vás naučí, jak jídlu vrátit význam, který mu právem náleží. Seznámíte se s řadou postupů, s jejichž pomocí lze stolování v pečovatelských institucích proměnit v činnost budující společenské vztahy, podporující identitu a soběstačnost a zprostředkující bohatou senzorickou stimulaci.
Program zahrnuje:
► výběr pokrmů a jejich podávání,
► přípravu jídla do ruky,
► programy rehabilitačního stolování,
► změny prostředí a vybavení a speciální pomůcky,
► výcvik a podporu zaměstnanců,
► 70 RECEPTŮ NA CHUTNÁ, VÝŽIVNÁ A SNADNO ZVLÁDNUTELNÁ JÍDLA, představující vítanou alternativu k tradičnímu jídelníčku.
České vydání knihy je doplněno doslovem a fotografiemi, zachycujícími realizaci programu Bon appetit v České republice.
ČALS | Jihomoravský kraj | CELLO | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. |