Konference » Konference Bon appetit: Radost z jídla v dlouhodobé péči se uskutečnila 21. října v Praze a 23. října v Brně. Více...
Význam komplexního přístupu k této problematice a to zejména v oblasti péče o lidi s demencí
představila Iva Holmerová.
Základní principy programu Bon appetit představila a o zkušenosti s realizací v Kanadě a USA se podělila Jitka Zgola, spoluautorka programu a autorka knihy, jejíž český překlad byl na konferenci představen.
Na konkrétních příkladech z realizace programu Bon appetit v příspěvkových organizací Jihomoravského kraje poskytujících služby seniorům a osobám se zdravotním postižením jsme viděli, jak významnou roli hraje jídlo v životě klientů, pracovníků a jaký vliv může mít na spolupráci a kvalitu péče v organizaci. Lidé nejrůznějších profesí se podělili o svoje zkušenosti a zprostředkovali zážitky klientů z více jak roční realizace programu.
Konference Bon appetit: Radost z jídla v dlouhodobé péči se uskutečnila 21. října v Praze a 23. října v Brně.
Fotogalerie Program konference / Abstrakty
ČALS | Jihomoravský kraj | CELLO | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. |