lupa

predklasteri pecene kure

Pečené kuře z Předklášteří » Dobře propečené paličky kuřete mají typickou jemnou chuť a vůni... Více...

Pečené kuře s nádivkou

Porce kuřete upečeného ma másle do zlatova. Dobře propečené paličky mají typickou jemnou chuť. Jsou dobře propečené.

 

Obdélníky nádivky rozkrájíme na talíři na malé kousky, které jeden po druhém bereme do ruky a konzumujeme.

 

Recept ke stažení.

novinky

Pečené kuře z Předklášteří

Jablkový závin z Předklášteří

Bramborové šišky z Předklášteří

Bavorské vdolečky z Předklášteří

Kuřecí medailonky z Předklášteří

ČALS Jihomoravský kraj CELLO   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.